Dragør kunst festival en workshop

Voor 10. Eenmaal gehouden Dragør kunst festival, het is jubileumjaar en we verheugen ons. Vind ons op het gazon op de veerboot. het ligt recht tegenover de grote parkeerplaats aan de haven. Er zijn 36 exposanten, verdeeld over 30 stands. We hebben een poging gedaan om het iets speciaals te maken, dus kom en bezoek ons. Madam_B is op het plein met zijn blauwe koffie kar. D-Swing speelt zaterdag en Sune grip band speelt zondag. Kom en "teken je weer" We hebben ook iets voor kinderen. Voor een tent waar kinderen vanaf 3-11 jaar kunnen komen en hun eigen weer trekken-zaterdag van 11-16 en zondag vanaf 11-1330. DE afgewerkte tekeningen worden opgehangen in de TENT en zondag om 12.00 uur. 14 komt de vriendelijke weer tekening man Hans Nørgård van TV vrachtwagen en IS de beste 3 tekeningen. ER ZAL NATUURLIJK EEN KLEINE PRIJS ZIJN. Misschien kun je je tekening zien in de bibliotheken van TV-vrachtwagens en Dragør's. Bij DoodleDiem Pia, u doodle schilderen op stenen proberen (voor de betaling van kleine bedragen). VANAF 14 JAAR HEB JE DE MOGELIJKHEID OM TE DETAGE IN EEN SCHILDER WORKSHOP VOOR SLECHTS 150 KR. KAARTJES HIERVOOR MOETEN VOORAF WORDEN GEKOCHT. SCHRIJF IN HET BERICHT OP ONZE FB-PAGINA.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *