Het fort van King Lund in beweging zetten

Voor het vierde opeenvolgende jaar worden alle burgers van Dragør en omstreken uitgenodigd voor een geweldige outdoor-en activity Day in het Outdoorcenter van de Royal Lund Fortress. Dit jaar met nog spannendere activiteiten en mogelijkheden voor het hele gezin.

U onder andere ervaren

Open lucht actieve en speelse mensen van alle leeftijden worden uitgenodigd voor een heleboel ervaringen op en rond het fort van Kongelund-Outdoorcenter! Neem familie of vrienden mee en beleef een leuke dag samen! Alle activiteiten zijn gratis! Programma 2019: (meerdere programmapunten kunnen komen) • sup in de gracht-we hebben zwemvesten • mountainbike lening een fiets en krijg instructies • Capoeira workshop en show • command crawl over de gracht • abseilen vanaf de top van de radartoren • laserrun met Geavanceerde laser geweren • natuur verspreiding-Word slim op de natuur • muziek met lokale muziekscholen • schattenjacht rond het Fort • oriëntatielopen • cut & Bonfire • fototentoonstelling • creatieve workshop • Frisbee golf • de prachtige natuur rond het Fort + vele andere plezier Activiteiten zijn gratis beschikbaar. Vergeet niet om kleren te nemen in het Afterweather-en je bewegen. Daarnaast zullen er toespraken, muzikale accenten en de mogelijkheid om eten en drinken (ook vegetarisch) te kopen.

Tijd en plaats

Zaterdag 28 September. 11-16. Adres: Kalvebodvej 265, 2791 Dragoer. Parkeren en vervoer: bus 33 brengt u naar het fort van Kinglund-direct aan de deur die kan worden geparkeerd op delen van de grote parkeerplaats in de Royal Lund Hall, evenals op het grote pit-Park op het strand. We kijken ernaar uit u te zien! Kongelund's Fortress-Outdoorcenter is een samenwerking tussen Dragør Municipality en DGI Copenhagen. Het maakt deel uit van het natuur park Amager en wordt ondersteund door de Nordea Foundation.

Logo: Koninklijk Lundsfortet-Outdoorcenter

Achter het evenement

Het evenement wordt georganiseerd door King Lund Fort Outdoorcenter, een samenwerking tussen Dragør Municipality, Dragør ungdomsskole en DGI Storekøbenhavn. Het project wordt ondersteund door de Nordea Foundation. De activiteiten van vandaag worden gedaan in samenwerking met een veelheid aan lokale verenigingen, DGI Great Copenhagen, Museum Amager, Dragør Youth school, Club Dragør en Dragør Library, evenals met goede hulp van het personeel van de Dutchder Hall.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *