Kerstmis in het Amager Museum

Kerstmarkt in het Amager museum u 23,0-24. November komen naar gezellige kerstmarkt waar de goede kerstsfeer is top notch. We hebben de North Yard gevuld met veel spannende kerst goederen voor elke smaak. Er zijn kerstartikelen, kabouters, kerst cakes, gebak. Toegepaste kunst, zelfgemaakte jam en honing. Krijgen ook versierd je eigen honing hart met naam. In de oude zomer keuken is er een klejne workshop. Maak je eigen capes. Aan de lange tafel in de keuken u kerst clips maken. Christmas Exhibition at the Old Museum Farm is een gebied met historische kerst nostalgie. De vele woonkamers zijn gezellig versierd met alle kunst regels. U genieten van Jules tradities zoals u het weet uit de kerst van de kindertijd, maar ook ervaring vergeten Jules tradities die zijn verdwenen als nieuwe douane zijn ontstaan. In Dirch Jansen is de woonkamer het thema "hoog van de groene top van de boom". Hier is het ingericht voor Kerstmis in de jaren 1840. Er is een kerstboom in de woonkamer gekomen met eetbare decoraties, en op de top van de boom zit de Goblin, en op de tafel ligt de Goose stown klaar om door de familie te worden geconsumeerd. In de kamer van het meisje wemelt het van de GNES. u tellen hoeveel er zijn? In de grote zaal staan de kerst bereidingen centraal. Er is veel te bereiken voordat de kerst vrede kan worden verlaagd. Het varken moet worden geslacht, de worstjes worden gemaakt, de lichten worden gegoten, de taarten worden gebakken, het bier wordt gebrouwen, de kleren gewassen en uiteindelijk moeten de pijpleidingen worden opgehangen. Tot slot is er tijd voor kerstfeest op de boerderij met veel speelplezier en amusement. Het café serveert warme appelschijfjes met warme glühwein. Voor de kinderen is er de jacht op de Denis. Kun je nissens verloren kleren vinden? De kerst tentoonstelling is open 23. November-15. Op 12 december 12-16. Het is op maandag gesloten. Je Amager Museet hier vinden: Amager Museet Hovedgaden 4, St. Magleby, 2791 Dragør Tel. 30 10 88 66 transport naar Amager Museum: trein: vanaf het centraal station van Kopenhagen of Nørreport St. Met de Øresund trein naar station Tårnby. Schakel over naar bus. Bus: Neem bus 250S of 35 en uitstappen bij St. Magleby Church. Volg de borden van de kruising naar het Museum en loop ca. 300 m. Langs de hoofdstraat naar de hoofdingang op de gele werf (hoofdstraat 4). Parkeerplaats: er is parkeerplaats achter het Museum, Nordre Kinkel gade 18.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *