Öresund-markt: einde seizoen 2020

De Öresund-markt houdt een knal van een seizoensfinale in de haven van Dragør in het weekend van 21-23 augustus 2020

Het weekend biedt terugkerende bezoekers van de standhouders van het seizoen, een aantal nieuwe kennissen, waaronder je kunt kennismaken met Bill Rosenhagen, een van de weinige overgebleven borstelbinders in Denemarken, die als het weer het anders toelaat een open workshop zal houden.

Maak ook kennis met de sieradenontwerpster Line Utte, die haar publiek prikkelt met stijlvolle ontwerpen, Mies Deli, die de lekkerste biologische likeuren, gin, oliën etc. maakt, Bike and Bake, die alle seizoenen te gast is op de markt met de voltooide heerlijke pizzafiets waaruit hij de meest verbazingwekkende pizza’s uit een houtgestookte oven bezorgt, en last but not least de jongste deelnemer van de Öresundmarkt tot nu toe, de plaatselijke Noah Ibing, slechts 13 jaar oud, die onder de naam Prince Candyfloss eindelijk tijd om mee te doen.

Onze Street Food area heeft een extra boost gekregen en de bar levert alles wat het hartje begeert.

De muziek wordt verzorgd door een aantal lokale constellaties uit Dragør, die allemaal hebben bijgedragen aan het creëren van een goede sfeer tijdens de zomer, en de programma’s zien er als volgt uit:

Vrijdag om 17 uur. Live: Johansen & Sune Grip Trio
Zaterdag: 17.00 uur live: Sune Grip & Eamonn duo
Zondag om 16.30 uur live: slotconcert met de 3 misschien 4

Lokale DJ Nick Rendbæk, die voor het laatst opgewonden raakte met heldere tonen, speelt zowel vrijdag als zondag

Openingstijden zijn:
Vrijdag: 12.00 tot 22.00 uur
Zaterdag: 10:00 tot 22:00 uur
Zondag: 10:00 tot 22:00 uur

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *