Dragør KerstMarkt

De gezelligste Kerstmarkt van Denemarken

 

Elk jaar in december, Dragør verandert in een echte kerstverhaal voor kinderen en volwassenen. Hier u de vriendelijkste Kerstmarkt van Denemarken ervaren en gaan op een speurtocht in de kleine straatjes en steegjes van de stad.

Kerstmis in Dragør is afgeleid van de DRs Kerstkalender "the time Journey", waar de kerstmarkt speelde een grote rol in de vakantie kalender en er is veel te doen door het behoud van de authentieke sfeer uit de tijd reizen, dus je zult zien dat het is dezelfde 13 originele kraampjes die verschenen in Adventskalender.

Openingstijden geopend van 12:00-17:00 in het weekend 23. Nov-24. 30 nov. Nov-01. 07 dec. Dec-08. 14 dec. Dec-15. 21 dec. Dec-22. Dec du kerstmarkt op de Badstuevælen, 2791 Dragoer Lees meer hier: www.julidragoer.dk

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *